BSO

Buitenschoolse opvang (BSO)

BSO Be-fijn verzorgt opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar in een gezellige en veilige omgeving na de schooldag. De kinderen krijgen alle ruimte om te kiezen of ze aan de wisselende activiteiten willen deelnemen of liever een boekje willen lezen. Een vertrouwd en enthousiast team van gekwalificeerde pedagogisch medewerkers staat klaar om ze van maandag t/m vrijdag van school op te halen. De opvang is 52 weken per jaar gegarandeerd en is open tot 18.30 uur, dit is inclusief de vakanties en de studiedagen van basisschool Dolfijn. Wij verzorgen opvang op 6 verschillende BSO locaties. Hieronder kunt u vinden welke locatie wij hebben en wat deze kenmerkt.

BSO Be-fijn is gehuisvest in basisschool Dolfijn en biedt plek voor kinderen van 4-12 jaar. De BSO- ruimte in de school heeft recent een frisse opknapbeurt gekregen. Lekker buiten spelen op het veilige buitenterrein of in de gymzaal; het kan allemaal. Deze BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdagen.

Op BSO Be-fijn verzorgen wij ook 3 ochtenden in de week voorschoolse opvang. Op maandag, dinsdag en donderdagochtend kunnen ze kinderen van 7:30-8:30u op school opgevangen worden onder het genot van een heerlijk en gezond ontbijt, waarna de kinderen naar de klassen worden gebracht.

BSO De Spetters verzorgen wij opvang voor kinderen van 4-7 jaar. De kinderen worden lopend opgehaald uit school en worden opgevangen in een kleine huiselijke omgeving. Deze BSO is gehuisvest in kinderdagverblijf 't Vijvertje. De kinderen krijgen een gevarieerd aanbod aan activiteiten aangeboden en hebben ook de mogelijkheid om zelf te kiezen wat ze willen doen. Deze opvang is 5 dagen per week, 52 weken per jaar geopend.

BSO De Bikkels is een BSO voor kinderen van 4-7 jaar en is gevestigd in Sportcentrum Hoenderdaal. Op deze BSO staan sport en spel activiteiten gedurende de middag centraal. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om zelf te kiezen en te spelen. Deze BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdagen.

Sport BSO is Kinderen van 7 jaar en ouder gaan graag naar de Sport BSO. Met z’n allen lekker sporten na schooltijd, buiten op de sportvelden van Sportpark de Woerd. Kinderen gaan per Stint of onder begeleiding op de fiets naar deze BSO komen en zijn de hele middag bezig met sport en spel onder leiding van betrokken pedagogische medewerkers met een sportieve achtergrond. Natuurlijk is er ook een moment van rust aan het einde van de middag en ruimte voor eigen spel. Deze BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdagen.

De Bos BSO is voor kinderen vanaf 7 jaar samen met de leiding op avontuur in het bos. Een gebouw van de scouting op de Baden Powelllaan in Driebergen zorgt voor een veilige thuisbasis waar de kinderen starten voordat ze het bos gaan verkennen. Deze BSO biedt een gevarieerd programma aan waarin de natuur en uw kind samen centraal staan. Sport, spel en ravotten in de gezonde boslucht is heerlijk na een schooldag. Deze BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdagen.

BSO De Kanjers is voor kinderen van 7-12 jaar en gehuisvest in kinderdagverblijf ’t Vijvertje. De kinderen krijgen een gevarieerd aanbod aan activiteiten aangeboden en hebben ook de mogelijkheid om zelf te kiezen wat ze willen doen.

Wilt u uw kind aanmelden voor de BSO dan kan dit via de volgende link: https://dolfijnheuvelrug.nl/over-dol-fijn/wat-bieden-wij/buitenschoolse-opvang/inschrijfformulier-bso/

Wilt u meer informatie kijk dan op onze site: dolfijnheuvelrug.nl, stuur een mail naar communicatie@dolfijnheuvelrug.nl of neem telefonisch contact op met ons servicebureau op het nummer 0343-741010
U kunt natuurlijk ook ’s middags even binnenlopen op één van de BSO locaties.