BSO

                                                                                                                                                        

 DOL FIJN Kinderopvang biedt in basisschool Dolfijn buitenschoolse opvang aan, aansluitend bij de visie van onze school. De BSO in de school heet BSO Be-fijn en biedt opvang voor kinderen van 4 t/m 13 jaar.

Naast deze opvang in de school hebben wij ook nog 4 andere BSO- locaties. Zo hebben wij onder andere aan Sport BSO voor kinderen van 7 t/m 13 jaar, de Bos BSO voor kinderen van 7 t/m 13 jaar, BSO De Vijver voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en BSO De Bikkels ook voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.    

Heeft u kinderen in de leeftijd jonger dan 4 jaar? Dan bieden wij op kinderdagverblijf 't Vijvertje op de Vijverlaan in Driebergen en kinderdagverblijf 't Boomhutje op het terrein van Bartimeus in Doorn opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. 

Op onze website https://dolfijnheuvelrug.nl/ is meer informatie te vinden over onze BSO-locaties. Indien u uw kind wilt inschrijven voor de BSO of het Kinderdagverblijf kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier op onze website. We hopen u te kunnen enthousiasmeren en te kunnen verwelkomen bij DOL FIJN Kinderopvang!

Heeft u vragen? Deze beantwoorden wij graag. Ons Servicebureau is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 uur tot 13:00 uur op het telefoonnummer 0343-741010 optie 1 of via office@dolfijnheuvelrug.nl 

 Graag tot ziens!