Actueel

Staken is nodig, toch zet Dolfijn haar deuren open

Op dit moment is het niet te missen: het onderwijs kreunt onder een tekort aan leraren. Tijd dus voor actie. Ook jij kunt onze toekomst en die van kinderen beïnvloeden. Hoe? Voor de klas! Kom maar eens kijken op basisschool WereldKidz Dolfijn in Driebergen. Op donderdag 30 januari zetten wij onze deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in een baan in het onderwijs.

Hoe kan jij van betekenis zijn?

De oplossing voor het lerarentekort start eenvoudig: meer mensen opleiden om voor de klas te staan. Wij als school (en alle leraren in onze school) willen ook niets liever dan blijven lesgeven. Maar daar hebben wij jou voor nodig! Althans, als je voor de klas wilt staan natuurlijk 😉 Dus ben je nieuwsgierig? Wees welkom. 

Wat valt er te zien?

Dit is voor jou een unieke kans om: - in de klassen te kijken en het lesgeven mee te maken; - de sfeer te proven op een (jenaplan)basisschool; - te kletsen met kinderen over hun schoolervaring; - in gesprek te gaan met leraren over lesgeven; - te ontdekken welke rol de schoolleiding heeft; - meer te horen over de oleidingsmogelijkheden in en buiten de school;

Top toch? 

Hoe meld je je aan?

Langskomen kan op donderdag 30 januari tussen 8.30 uur en 14.30 uur. Zeg het wel even als je komt, zodat we weten wie we kunnen verwachten. Aanmelden kan via Sandra Oudejans of 0343-513216. Bel of mail ons ook gerust als je nog vragen hebt.

Media
  • staking